Marit

Marit

 • 5 juni 2021
 • IMG 2215
 • IMG 2209
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Marit is een heel lief, aanhankelijk beagle teefje geboren op 5 juni 2021. Ook zij mocht op 2 december 2021 het laboratorium verlaten en verblijft nu in een bevriend pension. Samen met nog een paar andere beagles uit het lab leert ze nu hoe het is om bijvoorbeeld in de regen te lopen of lekker in het zonnetje te spelen. Dit zijn natuurlijk maar een paar dingen van wat ze allemaal nog wil en kan ontdekken in de wereld buiten het laboratorium. Komt u haar halen zodat ze bij u kan ervaren en leren om hoe het is om geliefd te zijn en om in een huis te wonen?

  Heeft u belangstelling voor beagle Marit? Dan kunt u per mail contact opnemen met de Shhh, info@shhh.nl

  Procedure
  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.
  Meer informatie
  Voor meer informatie over labbeagles van de Shhh kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagl...

  Kenmerken

  Dossiernummer 6538
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 5 juni 2021
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Marit

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.