Kristoff

Kristoff

 • 28 juni 2021
 • IMG 1989
 • IMG 1987
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Kristoff is een lief, vrolijk beagle reutje met hele mooie lange oren geboren op 28 juni 2021. Op 2 december mocht hij ook het laboratorium verlaten en is opgevangen in een bevriend pension. Daar mag hij lekker spelen en rennen met de andere beagles en ervaren hoe het is om buiten te spelen in de zon of in de regen. Maar hij zou nog wel veel meer willen gaan leren en ervaren. Heeft u een gouden mandje voor Kristoff?

  Heeft u belangstelling voor beagle Kristoff? Dan kunt u per mail contact opnemen met de Shhh, info@shhh.nl

  Procedure
  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.
  Meer informatie
  Voor meer informatie over labbeagles van de Shhh kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

  Kenmerken

  Dossiernummer 6541
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 28 juni 2021
  Aantal dagen in asiel 360 dagen
  Plaatsbaar vanaf 13 april 2022
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Kristoff

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.