Oaken

Oaken

 • 28 juni 2021
 • IMG 2003
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Oaken is een lief, vrolijk beagle reutje geboren op 28 juni 2021. Op 2 december mocht hij ook het laboratorium verlaten en is opgevangen in een bevriend pension. Daar maakt hij nu kennis met de buitenwereld en mag hij ervaren hoe het leven is buiten het lab. En nu nog ervaren hoe het is om een "normaal" leven te leiden. Laat u het ons weten wanneer Oaken dat bij u mag gaan ervaren?

  Heeft u belangstelling voor beagle Oaken? Dan kunt u per mail contact opnemen met de Shhh, info@shhh.nl

  Procedure
  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.
  Meer informatie
  Voor meer informatie over labbeagles van de Shhh kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

  Kenmerken

  Dossiernummer 6542
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 28 juni 2021
  Aantal dagen in asiel 360 dagen
  Plaatsbaar vanaf 13 april 2022
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Oaken

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.