Aviv

Aviv

 • 24 oktober 2021
 • Thumbnail 20230311 183755
 • Thumbnail 20230213 155435
 • Thumbnail IMG 20230214 WA0004
 • Thumbnail 20230214 125530
 • Thumbnail 20230328 150413
 • Thumbnail 20230328 150438
 • Thumbnail 20230328 150450
1/7
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Vandaag is het Aviv zijn dag! Geslaagd met vlag en wimpel voor het beagle zijn. Aviv had een ietwat valse start. Vanuit het laboratorium is hij met broertjes en zusjes naar het pension gegaan. Deze plek was te druk voor hem en daardoor zat hij niet lekker in zijn vel. Hij kon gelukkig terecht bij gastgezin en heeft inmiddels zijn draai weer gevonden. Door de andere beagletjes daar, is hem geleerd hoe te gedragen. Help het gastgezin zoveel mogelijk dan ben je snel het lievelingetje. Deze job nam Aviv heel serieus. De deurmatten werden alvast buiten gelegd, om uitgeklopt te worden. De was van het rek, om opgevouwen te worden. En de poortdeur geopend om de postbode te onthalen.

  Na Aviv uit te leggen dat hij niet als hulphond door het leven behoeft maar lekker mag genieten van een vrij leventje, is hij het spelen gaan ontdekken. Lekker rennen met de andere beagles, spelen met flosjes en beertjes en knuffelen want daar is hij supergoed in. Wandelen vindt Aviv heerlijk, lekker snuffelen naar konijntjes en reetjes en misschien wel de buurpaardjes even begroeten. Aviv is meer een snuffelaar en een kijker dan dat hij hele wandelingen maakt. Eenmaal thuisgekomen met een neus vol luchtjes en een hoofd vol plaatjes, ploft hij neer op de beagle stapel of tegen 1 van de mensen aan. Om alle indrukken tot een mooie droom te kneden.

  Aviv vindt een vriendinnetje heel gezellig, bij een vriendje heeft hij het idee dat hij de stoere jongen moet uithangen. Hij vertoont dan behoorlijke haantjes gedrag. Maar zonder vriendje of vriendinnetje vindt hij ook best. Zolang hij maar niet vergeten wordt. Maar daar herinnert hij u zelf wel aan.

  Interesse in deze stoere knuffelbeer van een beagle? Laat het ons weten! Dit kan door een mail te sturen naar info@shhh.nl

  Procedure
  De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en twee gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoor je even niets van ons en verwacht je dit wel, bel ons gerust even.

  Meer informatie
  Voor meer informatie over labbeagles van de Shhh kun je terecht op onze website, bijvoorbeeld de pagina ben je beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/


  Kenmerken

  Dossiernummer Sh6591
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 24 oktober 2021
  Plaatsbaar vanaf 28 maart 2023
  Kan bij kinderen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  info@shhh.nl

Deel profiel van Aviv

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.