Fenna

Fenna

 • 1 maart 2019
 • Sh6640 5k Fenna
 • Sh6640 4k Fenna
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Fenna is een vrouwtje van ruim 3,5 jaar jong. Ze vindt de wereld heel erg spannend. Daar om zoekt ze een thuis waar niets van haar verwacht wordt dan kan ze daar helemaal tot rust komen. Als er geen druk op haar wordt uitgeoefend en ze rustig haar eigen gang kan gaan is het een heel lief hondje maar als ze dingen moet kan ze nu nog wel uitvallen. Ze zoekt een huis waar ze mensen heeft die snapt hoe moeilijk het voor haar is, deze nieuwe wereld, en die het geduld hebben om het haar zelf uit te laten zoeken wanneer ze klaar is voor een voorzichtige toenadering.

  Interesse? Geïnteresseerd in deze lieve schuchtere Fenna? Stuurt u dan een mailtje naar info@shhh.nl

  Procedure

  De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Controleert u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht onze website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

  Kenmerken

  Dossiernummer Sh6640
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 maart 2019
  Plaatsbaar vanaf 24 januari 2023
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Fenna

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.