Layka

Layka

 • 27 maart 2022
 • Sh6651 6k Laika
 • Sh6651 5k Laika
 • Sh6651 4k Laika
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Layka is een klein beagle meisje van nog maar acht maanden oud. Het is een echte beagle pup. Ze rent vrolijk rond en vindt iedereen en alles leuk en interessant. Het zou fantastisch zijn als zijn samen met een mensenvriend of vriendin, stap voor stap haar nieuwe wereld kan gaan verkennen! Lekker snuffelen in huis en tuin, vertrouwd raken met geluiden, mensen en dieren. Lekker spelen, knuffelen, wandelen en heerlijk eten uit eigen bak! Wie geeft Layka deze kans?

  Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@shhh.nl

  Procedure

  De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Controleert u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht onze website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

  Kenmerken

  Dossiernummer Sh6651
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 27 maart 2022
  Plaatsbaar vanaf 24 januari 2023
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Layka

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.