Ava

Ava

 • 9 december 2021
 • Sh6573 3k Ava
 • Sh6573 1k Ava
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Ava is een jonge meid van een jaar oud. Ze is vrolijk en speels. Ze komt meteen op mensen af om een dikke knuffel te halen. Ondanks haar enthousiasme zal ze voorzichtig en stapsgewijs kennis moeten maken met haar nieuwe wereld want als je niets gewend bent, kan het toch best wel even spannend zijn als je voor het eerst kennismaakt met onze dagelijkse gewoontes en dingen. Maar Ava wil er echt voor gaan en is helemaal klaar voor een eigen mens! Eén die lekker met haar wil spelen en wandelen. Een mens waar je lekker tegen kan aanleunen op de bank of stoel, die van wandelen houdt en die Ava elke dag liefdevol wil verzorgen en begeleiden.

  Ben jij haar nieuwe favoriete mens? Neem dan contact op met de SHHH per email: info@shhh.nl

  Procedure

  De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Controleert u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht onze website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

  Kenmerken

  Dossiernummer Sh6573
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 9 december 2021
  Plaatsbaar vanaf 24 januari 2023
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Ava

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.