Tracy

Tracy

 • 23 december 2021
 • Mia foto 2 2023 01 12 235923 wsik
 • Mia foto 1
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  We laten u graag kennismaken met Tracy. Wij hebben haar Mia genoemd omdat we die naam beter bij haar vonden passen. Mia is geboren op 23 december 2021, ze is dus pas net een jaar oud. In het begin vond ze het behoorlijk spannend om ons als “nieuwe” mensen en honden te ontmoeten en heeft ze ook de tijd genomen en gekregen om te wennen en ons te leren kennen en wij haar! Wat een lieve, vrolijke en aanhankelijke hond! Ze wilt het liefst de hele dag bij je liggen en lekker knuffelen. Tijdens het koken is ze ook heel graag bij je (je weet maar nooit of er gemorst wordt ofzo…) en kijkt ook af en toe op het aanrecht wat je aan het doen bent, door tegen het aanrecht aan te gaan staan.

  Ze gaat graag naar buiten om te wandelen en te spelen en te snuffelen. Ze vindt dat nog wel spannend maar trekt zich op aan onze honden. Daar heeft ze veel steun aan en kijkt ook goed wat zij doen. Het is dus wel een pre dat er al een andere hond (of honden) aanwezig zijn. Ondanks dat moeten haar maatjes wel goed uitkijken wanneer ze een kluifje krijgen, als Mia de kans krijgt pikt ze alle kluifjes in en dan is zij omringd met kluifjes waar ze lekker op ligt te kauwen en hebben de anderen niks.

  Dat gaat ook zo met het eten…..Ze eet snel haar bak leeg om vervolgens bij de andere honden uit hun bak mee te gaan eten, gezellig toch zou ze zeggen als ze kon praten….

  Heeft u belangstelling voor Tracy (Mia) ? Dan kunt u per mail contact opnemen met de SHHH, info@shhh.nl

  Procedure
  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie
  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagl..


  Kenmerken

  Dossiernummer sh6596
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 23 december 2021
  Aantal dagen in asiel 248 dagen
  Plaatsbaar vanaf 12 januari 2023
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Tracy

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.