Glenn
Geplaatst

Glenn

 • 29 oktober 2021
 • Glenn Mees3
 • Glenn Mees
 • Glenn Mees4
 • Glenn Mees2
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hallo lezers en lezeressen,

  Ik ben Mees en socialiseer in Middelharnis. MIjn officiële naam is Glenn maar hier word ik Mees genoemd. Inmiddels ben ik al een jaar oud en een stuk wijzer.De eerste drie maanden durfde ik niet met spanning op de lijn te wandelen. Maar, ik durfde wel in de kofferbak te springen. Dan kon ik toch mee naar het losloopgebied. Elke dag lopen we er anderhalf uur.Ik heb er vele vriendjes opgedaan, van groot tot klein, eigenlijk wil ik altijd wel spelen en hard rennen. Ik snap er niets van als andere honden dat niet willen.Ik heb er geleerd dat aangelijnd lopen niet eng is, dus dat kan ik inmiddels erg goed. Ik heb een grote zus en grote broer; ze helpen me over mijn onzekerheden heen. En dat lukt goed, ik neem goede en ondeugende dingen over, zoals blaffen naar de kippen van de buren als die in de tuin lopen, en mee loeien met het maandelijkse alarm. Dat kan ik niet overstemmen, want het is vlakbij ons huis. Ik ben trouw aan mijn baasjes, ik loop vaak tweehonderd meter vooruit, maar daarna kom ik mijn neus weer laten zien en hoop op een trainingsbrokje. Mijn eten eet ik rustig, maar kauwstaven schrok ik naar binnen. Mijn baasje heeft lang gezocht, nu is er een waar ik langer mee doe. Ik zie op tegen verhuizen, want ik vind veranderingen moeilijk. Maar hier begin ik ook aan te wennen, dus als er gestofzuigd wordt, boeit het me niet meer dat een stoel even een andere plek heeft. Verder gaat mijn voorkeur uit naar iemand die een andere hond heeft, dat geeft me wat houvast, en ook dat iemand veel wil lopen, want ik heb een topconditie en die wil ik graag houden. De dierenarts vindt me erg mooi, ik ga er regelmatig naar toe om te wegen en mijn angst te overwinnen. Ze proberen me te lijmen met brokjes, maar die durf ik nog steeds niet aan te nemen. Oh ja, ik houd van kroelen, maar ik moet altijd even wennen aan “nieuwe” mensen.

  Heeft u belangstelling voor Mees ? Dan kunt u per mail contact opnemen met de SHHH, info@shhh.nl

  Procedure

  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagl..

  Kenmerken

  Dossiernummer Sh6570
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 29 oktober 2021
  Plaatsbaar vanaf 30 november 2022
  Kan bij kinderen Onbekend
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  info@shhh.nl

Deel profiel van Glenn

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.