Frey

Frey

 • 17 juni 2020
 • Frey2 sh6662
 • Frey sh6662
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Ik ben Frey en zoals je ziet de knapste van het stel, tenminste dat vind ik zelf. Met mijn mooie stippen en witte vlekken en mijn mooie lange oren val ik zeker op. Ik ben altijd vrolijk en hou van spelen. Tegen mijn hondenvrienden ben ik af en toe wat bazig maar ja iemand moet de baas zijn. Gelukkig vind mijn beste maatje dat ook helemaal niet erg. Hij heet Mieka en we mogen samen verhuizen! Tegen mensen ben ik trouwens altijd lief! Wist je dat ik het leuk vind om te spelen? Oh en ook niet onbelangrijk……. ik heb veel energie. Ik ben jarig op 17 juni en dat heb ik al twee keer mogen vieren. Maar dat zie je niet echt aan me af. Ik hoop dat we snel nieuwe mensen vrienden krijgen waar we nooit meer weg hoeven! Tot snel!

  Heeft u belangstelling voor de speelse Frey? En tijd en geduld en ruimte om hem en zijn maat Mieka een gouden mand te bieden? Dan kunt u per mail contact opnemen met de SHHH, info@shhh.nl

  Procedure

  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagl..


  Kenmerken

  Dossiernummer Sh6662
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 17 juni 2020
  Plaatsbaar vanaf 15 december 2022
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Frey

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.