Flinn

Flinn

 • 18 juni 2020
 • Gekoppeld met Hannes
 • Flin sh6657
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit is Flin, een beagle reutje. En Finn heeft zin om de wereld te gaan verkennen! Hij houdt van springen, rennen en gaat graag op avontuur samen met Hannes. Hannes is zijn allerbeste hondenmaatje. Maar Flin is ook gek op mensen, die vindt hij eigenlijk ook wel helemaal fantastisch en blijft daarom ook graag bij ze in de buurt. Behalve natuurlijk als hij zijn neus achterna wilt gaan en de avonturen lokken. Dan vergeet even na te denken. Verder laat hij altijd goed merken dat hij aanwezig is (even lekker bij je zitten en daarna weer even rennen en spelen) en hij is stoer van karakter.

  Heeft u belangstelling voor de stoere Finn? En tijd en geduld en ruimte om hem en zijn maatje Hannes een gouden mand te bieden? Dan kunt u per mail contact opnemen met de SHHH, info@shhh.nl

  Procedure

  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagl..


  Kenmerken

  Dossiernummer Sh6657
  Geslacht Onbekend
  Geboortedatum 18 juni 2020
  Plaatsbaar vanaf 15 december 2022
  Koppel Hannes
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Flinn

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.