Sven
Geplaatst

Sven

 • 27 april 2021
 • Gekoppeld met Abu
 • Sven sh6653
 • Sven2 sh6653
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit is Sven een beagle reutje. Sven is altijd zeer aanwezig (wel op een goede, positieve manier) en lekker druk en blij. Hij vindt het vooral erg leuk om met de hoinden in de roedel te spelen. Vooral met zijn maatje Abu kan hij lekker rondrazen achter elkaar aan. Ook de speeltjes apporteren vindt hij leuk maar nog leuker is natuurlijk om met het speeltje langs de andere beagles te rennen en hopen dat zij het speeltje ook willen en achter hem aan gaan rennen! Als hij mensen ziet wordt hij ook erg blij en komt dan graag op schoot liggen. Niet te lang hoor want hij wil dan lekker weer verder rondrennen.

  Heeft u belangstelling voor de drukke maar lieve Sven en dan ook voor zijn olijke maatje Abu? Dan kunt u per mail contact opnemen met de SHHH, info@shhh.nl

  Procedure

  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagl..

  Kenmerken

  Dossiernummer sh6653
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 27 april 2021
  Plaatsbaar vanaf 15 december 2022
  Koppel Abu
  Kan bij kinderen Onbekend
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  info@shhh.nl

Deel profiel van Sven

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.