Abu
Geplaatst

Abu

 • 15 juni 2020
 • Gekoppeld met Sven
 • Abu sh6654
 • Abu sh6654
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hallo allemaal!!! Maak kennis met Abu! Hij heeft zo’n beetje van alle medewerkers van het lab hun hart veroverd! Dat heeft hij met opzet gedaan hoor want hij houdt zoveel van de aandacht krijgen. Maar hij houdt daarnaast ook veel van lekker rondrennen met zijn hondenvriendjes en spelen met de speeltjes. Hij kan zelfs al verschillende speeltjes halen en terugbrengen naar zijn mensenvrienden! Goed he?! Hij is een supervrolijke beagle en kijkt ook altijd blij, zoals je wel kunt zien op de foto’s!

  Heeft u belangstelling voor de blije Abu en dan ook voor zijn maatje Sven? Dan kunt u per mail contact opnemen met de SHHH, info@shhh.nl

  Procedure

  De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagl..

  Kenmerken

  Dossiernummer Sh6654
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 15 juni 2020
  Plaatsbaar vanaf 15 december 2022
  Koppel Sven
  Kan bij kinderen Onbekend
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming. Kijk op de website voor contactinformatie

  info@shhh.nl

Deel profiel van Abu

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.