hond hond hond hond
Doe een donatie
Zoekresultaat

Terug naar overzicht

Voeg toe aan favorieten

Deel dit dier:
Asiel kat 194522
 
Asiel kat 194522 thumbnailAsiel kat 194523 thumbnailAsiel kat 194524 thumbnailAsiel kat 194525 thumbnailAsiel kat 194526 thumbnail
Gezellige theemuts!
Geef om mij

Mel hart

Geslacht: Vrouwelijk
Ras: Kortharig
Koppel: Nee
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Kan bij katten: Nee
Kan bij honden: Nee
Kan bij kinderen : Vanaf 12 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Speciale zorg: Dieetvoer
Moet naar buiten: Ja
Wordt graag aangehaald: Ja
Langzittend: Ja

Omschrijving:

Mel ziet eruit als een gezellige 'theemuts' en dat is ze ook.
In eerste instantie was ze dat echter niet. Mel deelde haar kamer de eerste maanden in het asiel met een andere kat. Dat dit heel veel invloed had op haar humeur, merkten we achteraf. Mel was vaak humeurig en toonde best veel pit. Zelfs aanhalen vond ze niet altijd prettig, als Mel daar geen zin in had liet ze dat duidelijk merken!
Inmiddels is haar kamergenoot geplaatst en Mel leeft helemaal op. Ze is duidelijk een kat die ergens het rijk alleen moet hebben! Mel (9 jaar) is veel aanhankelijker en vriendelijker geworden. Kwam ze eerst niet naar je toe voor een kroel, nu vindt Mel dat maar al te fijn (al kan ze er soms ook even genoeg van hebben). Hopelijk maakt haar dat nu ook makkelijker plaatsbaar, want Mel wacht inmiddels al een tijdje op een nieuwe baas. Ze staat op een blaasgruisdieet, iets dat mensen misschien ook afschrikt. Maar dit is zeker niet veel duurder dan 'normale' brokjes. Er hoeft namelijk minder van te worden gegeven, zeker in Mels geval, want ze is duidelijk te zwaar. Ze vindt het leuk om naar haar brokjes te zoeken of ze te 'vangen', zo is ze gelijk in beweging! Wie kan langzitter Mel een rustig huis met tuin bieden?

Asiel:  Dierenasiel De Dierenstee - Stg. Dierenbelang Hoeksewaard
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel.: 0186-655150
E-mail: info@dierenstee.nl
Website: Bekijk de website van dit asiel
Openingstijden: ma-za: 11:00-16:00

Ik heb baas

Dit dier is al geplaatst bij een nieuwe baas.