hond hond hond hond
Doe een donatie
Zoekresultaat

Terug naar overzicht

Voeg toe aan favorieten

Deel dit dier:
Asiel kat 191086
Asiel kat 191086 thumbnail
Geef om mij

Hanna hart

Geslacht: Vrouwelijk
Ras: Kortharig
Koppel: Nee
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Kan bij katten: Ja
Kan bij honden: Nee
Kan bij kinderen : Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Speciale zorg: Nee
Moet naar buiten: Nee
Wordt graag aangehaald: Onbekend
Langzittend: Nee

Omschrijving:

Hanna is lid van een zwarte kattenfamilie die in Utrecht is gevangen en al een hele tijd op straat leefden. Hanna is de enige poes van ongeveer 7 jaar, inmiddels geholpen, helemaal in orde en op zoek naar een nieuw thuis waar ze aan een leven als huiskat kan gaan wennen.

Hanna is nog erg bang voor mensen. Logisch, want ze is aanraking van mensen ook niet gewend. Wellicht heeft ze alleen negatieve ervaringen. Dat is niet erg, want met veel geduld, aandacht en niet al te hoge verwachtingen kom je een heel eind. Hanna gaat met kleine stapjes voor uit en blijft al rustig zitten als je tegen haar kletst.

Hanna wordt bij voorkeur bij een andere kat geplaatst, zodat ze de kunst van het sociaal zijn naar mensen kan afkijken. Ze wordt alleen in een appartement of flat geplaatst, zodat ze niet in paniek naar buiten kan gaan. Hanna kan niet bij honden of kinderen.

Heeft u al ervaring met kattengedrag en ziet u een nieuwe uitdaging wel zitten? Hanna geeft misschien niet direct een goede indruk, maar ze bedoeld het niet verkeerd. Liefde en geduld is alles wat ze nodig heeft.

Asiel:  Stichting Stichts Asyl voor Dieren
Koningsweg 141
3585 LA Utrecht
Tel.: 030-2514542
E-mail: info@dierenasielutrecht.nl
Website: Bekijk de website van dit asiel
Openingstijden: ma-vr: 10:30-13:00 en 14:00-15:30, za: 10:30-13:00