hond hond hond hond
Doe een donatie
Zoekresultaat

Terug naar overzicht

Voeg toe aan favorieten

Deel dit dier:
Asiel hond 200122
 
Asiel hond 200122 thumbnailAsiel hond 200123 thumbnailAsiel hond 200124 thumbnailAsiel hond 200125 thumbnailAsiel thumbnail
Geef om mij

Scooby (samen met Daisy) *filmpje* hart

Geslacht: Mannelijk
Ras: Terriërs
Koppel: Ja
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij kinderen : Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Speciale zorg: Nee
Kan alleen thuis zijn: Onbekend
Kan in de auto: Onbekend
Gedrag aan de lijn: Goed
Kent basiscommando's: Nee, wel te leren
Zindelijk: Onbekend
Waaksheid: Waaks
Schofthoogte: Tot 30 cm
Vachtverzorging: Weinig vachtverzorging
Kan los lopen: Onbekend
Langzittend: Nee

Omschrijving:

Wat moeten deze oudjes toch in het opvangcentrum? Helaas is dit koddig duo op een seniorleeftijd van tien en veertien jaar nog op zoek naar een nieuw adresje. En hopelijk wordt dit ook snel gevonden. Een duidelijke voorwaarde is dat ze samen blijven. Want dit opaatje en omaatje kunnen zeker niet zonder elkaar!

Scooby en Daisy zijn een stel leuke hondjes die ondanks de leeftijd niet onderdoen aan de jongere hondjes in het Dierenopvangcentrum. Ze wandelen nog heerlijk mee aan de riem en laten goed van zich horen. Dit laatste is natuurlijk fijn qua waaksheid, maar misschien niet zo geschikt met nabije buren. Ook met andere hondjes worden begroet met een luid arsenaal. En natuurlijk kunnen ze elkaar dan ook nog lekker opjutten om het grootste mondje te hebben. Hier kunnen ze duidelijk nog wel wat opvoeding in gebruiken.

Bij de dierenarts werd wel duidelijk te zien dat Scooby en Daisy al een tijdje niet goed hadden geflost. Scooby heeft hierdoor bijna geen tandje meer over en Daisy is weer voorzien van een tandarts-witte smile. Scooby heeft wel een fikse hartruis, maar hier hoeft hij nu in ieder geval geen medicatie voor.
In de kennel zijn Scooby en Daisy nog niet helemaal zindelijk. Het is in zon kennel natuurlijk ook een compleet andere situatie dan een echte thuissituatie, maar mogelijk moeten ze hier dus nog wel een beetje in getraind worden.

Vindt u ook dat zon oud stelletje helemaal niet thuis hoort in het Dierenopvangcentrum en bent u die baas die ze de consequente opvoeding kan geven die ze nodig hebben? Maak dan snel een afspraak voor een kennismaking, Scooby en Daisy zijn het verblijf in het Dierenopvangcentrum namelijk helemaal beu!

Foto's: www.jennyvangompel.nl

Asiel:  Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl
Website: Bekijk de website van dit asiel
Openingstijden: di: 14:00-20:00, wo-vr: 14:00-17:00 en za: 13:00-16:00

Koppel

Dit dier vormt een koppel met een ander dier en wordt ook alleen met zijn of haar maatje geplaatst.