hond hond hond hond
Doe een donatie
Zoekresultaat

Terug naar overzicht

Voeg toe aan favorieten

Deel dit dier:
Asiel hond 199784
Asiel hond 199784 thumbnailAsiel hond 199785 thumbnailAsiel hond 199786 thumbnail
Meet ontzettend lieve, zachtaardige, blije Bruno!
Geef om mij

Bruno hart

Geslacht: Mannelijk
Ras: Windhonden
Koppel: Nee
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij honden: Ja
Kan bij kinderen : Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Speciale zorg: Nee
Kan alleen thuis zijn: Onbekend
Kan in de auto: Ja
Gedrag aan de lijn: Goed
Kent basiscommando's: Ja
Zindelijk: Ja
Waaksheid: Niet waaks
Schofthoogte: Groter dan 50 cm
Vachtverzorging: Weinig vachtverzorging
Kan los lopen: Onbekend
Langzittend: Nee

Omschrijving:

Met liefde stellen we u voor aan Bruno, een ontzettend leuke, vriendelijke, blije vent (windhond kr.) van 8 jaar oud, die ons binnen enkele dagen al om zijn pootje heeft gewonden, wat is hij lief!

Er werd afstand van Bruno gedaan ivm een veranderende leef situatie. Door een scheiding leefden Bruno en zijn trouwe labrador maatje veelal 'gescheiden' en dit alleen (zonder zijn maatje zijn), trok Bruno niet. Hij werd onrustig in huis, ging janken en dingen kapot maken.

Best heel logisch, Bruno is een gevoelige vent die erg gesteld is op ritme. Nu dit weg viel, was dit eigenlijk meer dan hij kon handelen, verdrietig genoeg.

Voor Bruno gaan we dan ook op zoek naar nieuw en blijvend geluk! Lieve mensen met een lief en stabiel hondenvriendinnetje (dit is een geen vereiste, hij is hier wat selectief naar soortgenoten en ook denken we dat, wanneer het rustig wordt opgebouwd, Bruno wel 'alleen' kan zijn zonder maatje).
Mensen die de tijd hebben ook en Bruno rustig kunnen laten wennen.

Bruno heeft verder een perfect c.v. Is een fijn wandelmaatje, zindelijk, beleefd, mega vrolijk (maar niet hyper), super lief en ook nog eens bloed mooi! Ook kon hij, samen met zijn hondenmaatje, best een paar uurtjes alleen thuis zijn (dit zal wel weer even rustig opgebouwd moeten worden).

We hebben gemerkt dat Bruno de kennel niet echt leuk vindt, helemaal wanneer de lichten uit gaan en een ieder zich klaar maakt voor de nacht, heeft hij het moeilijk. We vinden dit verdrietig voor hem en hopen dat hij hier niet te lang hoeft te verblijven. Al met al is een lang(er) verblijf hier niet wenselijk, hoe zeer wij zelf dan ook op hem gesteld zijn.

Bij belangstelling voor deze fantastische kerel, horen we dan ook heel graag! Bruno kan niet wachten!

Wij werken enkel op afspraak voor wat betreft kennismakingen met één (of meerdere) van onze honden. Mocht u bovenstaande hond willen ontmoeten, vragen wij u eerst telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Dank!

Asiel:  Dierenopvangcentrum 't Noordbroek
Noordbroek 8
7604 BL Almelo
Tel.: 0546-453901
E-mail: info@dierenopvangnoordbroek.nl
Website: Bekijk de website van dit asiel
Openingstijden: ma-za: 13:30-16:00.