hond hond hond hond
Doe een donatie
Zoekresultaat

Terug naar overzicht

Voeg toe aan favorieten

Deel dit dier:
Asiel hond 197415
Asiel hond 197415 thumbnailAsiel hond 197416 thumbnailAsiel hond 197417 thumbnailAsiel hond 197503 thumbnail
Locatie Vlaardingen: Heerlijk stel zkt fantastisch thuis
Geef om mij

Bono & Jay hart

Geslacht: Mannelijk
Ras: Dogachtigen en Berghonden
Koppel: Nee
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij kinderen : Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Speciale zorg: Nee
Kan alleen thuis zijn: Ja
Kan in de auto: Ja
Gedrag aan de lijn: Goed
Kent basiscommando's: Ja
Zindelijk: Ja
Waaksheid: Waaks
Schofthoogte: Groter dan 50 cm
Vachtverzorging: Weinig vachtverzorging
Kan los lopen: Onbekend
Langzittend: Nee

Omschrijving:

Wij zijn Jay (zwart wit) en Bono en zijn op zoek naar een nieuw thuis. Omdat wij erg aan elkaar gehecht zijn willen we heel graag samen blijven! Ze hebben ons hier beloofd dat ze hun best gaan doen. Je moet er maar net de ruimte voor hebben natuurlijk. Nu zijn wij niet zo moeilijk hoor, we hoeven heus niet in een kasteel te wonen, maar op een flat is niet zo handig.

Ik ben 6 jaar en Bono is 5 jaar. Hij is minder slim dan ik ben, vind ik dan he, maar ssst. Ik ben vrij gemakkelijk en ik vind iedereen aardig. Ik vind het heerlijk als je mijn grote lijf kriebelt. Ik hoop niet dat je een hoop porselein hebt staan thuis, want mijn staart zwiept alles omver. Nu is Bono nog een stuk lomper dan ik ben. Als we samen spelen is het net of er 2 bulldozers voorbij komen!
We werden vaak apart uitgelaten of met 2 personen omdat we samen best heel sterk zijn. Niet voor niks worden we de zware jongens genoemd hier in de opvang.

Ik minder slim? Tsss moet je dat hoofd van Jay zien?!? Ik kijk toch een stuk intelligenter uit mijn ogen neem me niet kwalijk! Maar ik vind hem wel heel lief hoor. We doen het liefst alles samen. Samen slapen, samen spelen, samen eten, samen kwijlen en samen snurken. Ik vind andere honden niet leuk, voor mij telt alleen Jay. Ik hoop zo dat iemand een plekje heeft voor ons samen. We kunnen goed alleen thuis zijn en we zijn supergezellig om in huis te hebben.

Dussssss waar wachten jullie nog op! Wil je ons zien? Maak dan ff een afspraak, dan zorgen we dat ons schoonheidsslaapje op een ander tijdstip is.

Asiel:  Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 010-4345335
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl
Website: Bekijk de website van dit asiel
Openingstijden: ma-za: 12:30-16:00